Marshmira во однос на природните и социјалните компоненти на проширување на старите приказни жив поради тековните манифестации на примитивниот живот )како што се градежништвото и трска чамци, навигација и риболов( куќи, и покрај големите случувања во животот на манифестации на светотмочуриштата. Светската мочуриштата форма на ретки формати во светот во однос на историските и династички област луѓето се уште се размножуваат и да продолжи во свој свет, и повика на овие природни области кои не се заразени со елементи на модерната развојот на чисти подрачја дека меѓународните организации кои сакаат да го заштити каде nazyvaetsyaOhranyaemyh области во светот и вклучуваат )прашуми, реката, која не припаѓа на браните, примитивни човечката популација, места кои не се расипуваат со машина( и ограничен делови на светот и ирачкиот мочуриштата во рамките на спецификациите на Бека. Што грешни раце, продолжи да се стави крај на животот и природни состојки во областа Marsh Не треба да се фокусира на меѓународните трибунали за гонење на кривични дела против животната средина и човештвото неучените еколог суверена национална правото на влади и поединци менуван со околните mirodnorodnym уред може да не биде хаш граничните бариери Okhranyayemykh rayonov против калта, јас vklyuchayut v sebya)devstvennyy les, reki, kotoryye ne prinadlezhit plotin, pervobytnykh chelovecheskikhpopulyatsiy, mestakh, kotoryye ne isporcheny mashiny( iogranichennykh v chastyakh mira i irakskikh bolot v predelakh spetsifikatsiy Бека. За политички фалсификување, ако било кој дел од неговите делови и штети на основните компоненти на новата средина Valmngarat глобалните климатски промени и проширувањена озонската дупка и растечката сила на ултравиолетови зраци низатмосферата на Земјата, тоа се должи на фалсификување на природните делови од светот тоа ќе донесе штета на претстојната катастрофа за целото население во светот, без исклучок, takmezhdunarodnoe заедница мора да се третираат на непријателите на човештвото и животната средина во меѓународните судови